Şcoala Altfel la Jandarmeria din Timişoara! Şi tu poţi fi jandarm pentru o zi

Şcoala Altfel la Jandarmeria din Timişoara! Şi tu poţi fi jandarm pentru o zi

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş se alătură şi în acest an, Programului educativ „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Sub egida „Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!” joi, 21 aprilie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş invită toţi copiii să petreacă o zi alături de jandarmi în unitatea acestora din strada Gh. Bariţiu, nr. 19-21 din Timişoara.

Începând cu ora 11.00, cei mici vor învăţa tehnici de arte marţiale de la luptătorii Detaşamentului Antiterorist, se vor plimba cu autospecialele folosite in misiuni, vor învăţa să folosească tiroliana şi echipamentul jandarmilor şi vor vedea exerciţii demonstrative realizate de câinii de serviciu.
La final, cei mici vor putea afla şi câteva secrete ale muncii jandarmilor şi vor putea fi alături de aceştia în cadrul dispozitivelor de asigurare a ordinii publice pe care jandarmii le folosesc.

“Accesul este liber, începând cu ora 10.00 si se va realiza in baza prezentării unui act de identitate de către însoţitorii adulţi. Vă aşteptăm alături de noi!” –îndeamnă plutonier major Nicolae Bocâncă, PR Jandarmeria Timişoara.

Informaţii suplimentare – la numărul de telefon 0749034774 sau ne puteţi scrie pe adresa de email relatiipublice@jandarmeriamobilatimisoara.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *