SCM Politehnica Timișoara va întâlni CSM Alexandria, la sala Constantin Jude

SCM Politehnica Timișoara va întâlni CSM Alexandria, la sala Constantin Jude

- in Locale, Sport, Stiri
0

Echipa de handbal masculin va încheia turul Ligii Naționale, într-a doua jumătate a acestei săptămâni. SCM Politehnica Timișoara va întâlni CSM Alexandria, joi, la ora 16,00, la sala Constantin Jude, iar duminică, de la 18,00, va evolua în deplasare, cu HC Dobrogea Sud Constanța.

Constantin Ștefan, fostul nostru antrenor, se află acum la cârmă nou promovatei din Alexandria. Gruparea din Teleorman este ultima în clasament și a avut două rezultate contradictorii în precedentele două runde: a învins în deplasare CSM Focșani, iar apoi a cedat acasă cu una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării, Universitatea Cluj.

O decizie în privința posibilității prezenței spectatorilor la meciul de mâine este așteptată în orele următoare, în urma comunicărilor cu DSP Timiș.

Lupta este foarte strânsă în zona locurilor 8-14. Două victorii te pot propulsa departe de locurile fierbinți și de aceea punctele sunt foarte importante. Orice meci este dificil în această perioadă și în situația în care ne aflăm. Vrem să luăm cât mai multe puncte din aceste patru jocuri pe care le mai disputăm în 2021, ca să ne asigurăm o anumită liniște în perioada de intersezon din iarnă”, spune Horvath Atilla, antrenor principal.

În luna decembrie, se vor juca și primele două etape din retur, cu violeții programați în deplasare la Focșani (5 de cembrie) și acasă, cu Universitatea Cluj (12 decembrie).

Pe de altă parte, selecționerul Xavier Pascual a definitivat lotul lărgit (26 de jucători) pentru următoarea perioadă de pregătire. Este vorba despre lotul cu care România va aborda partidele din cadrul Trofeului Carpați (26-30 decembrie) și apoi cantonamentul și turneul de calificare pentru Campionatul Mondial 2023 (2-10 ianuarie).

Trei reprezentanți ai clubului nostru au fost chemați sub tricolor: extrema Csog Vencel, tânărul portar Claudiu Pal și kinetoterapeutul Elian Apostol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *