Schimbarea schimbării la PNL Timiș. Unii dintre traseiști pot fi reprimiți în partid

Schimbarea schimbării la PNL Timiș. Unii dintre traseiști pot fi reprimiți în partid

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Dacă până acum liberalii susţineau că nici unul din traseşti nu se mai pot întoarce în partid, acum lucrurile s-au mai schimbat puţin. Co-preşedintele PNL, Nicolae Robu, a spus, vineri, că pe viitor unii dintre ei ar putea fi iertaţi şi primiţi în partid.

Deocamdată nu se pune problema revenirii vreunui fost membru care în toiul campaniei electorale au părăsit partidul. “Nu avem ce să discutăm, în momentul de faţă, cu nici unul dintre cei plecaţi revenirea în PNL. Noi am fost părăsiţi când eram în toiul unei lupte politice, am dovedit că suntem un partid puternic şi am câştigat acea luptă chiar fără acei foşti colegi şi prin urmare putem foarte bine să ne desfăşurăm activitatea şi de acum încolo fără ei. Pe de altă parte PNL este un partid deschis. Peste timp, nu ştiu cât, noi nu excludem discuţii cu unii dintre cei plecaţi, care nu au avut antecedente de neloialitate, care nu au făcut dovadă de habotnicie împotriva PNL în timpul campaniei, care între timp fac lucruri buneşi se reabilitează.  Cu astfel de oameni poate într-o bună zi stăm de vorbă, dar nu venim să facem nimănui nici o promisiune”, a spus, vineri, co-preşedintele PNL, Nicolae Robu.

Totuşi dintre cei care ar dori să revină în PNL, nu vor fi primiţi chiar toţi. Vor fi primiţi doar cei care audovedit că merităsă fie iertaţi.„Sunt oameni care orice ar face în ochii mei nu se vor mai putea reabilita niciodată. Sunt oameni care atât de grav au greşit în raport cu PNL încât nu se va pune problema, nu ar avea ce să facă să îşi spele păcatele. Poate peste timp unii vor dovedi că merită să fie iertaţi pentru ce au făcut. Acum nu primim pe nimeni. Indiferent ce promisiuni ni s-ar face, nu primim pe nimeni”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *