Scene socante: pisica omorata de un adolescent de 16 ani, la Timisoara Video

Scene socante: pisica omorata de un adolescent de 16 ani, la Timisoara Video

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost reținut marți, 1 septembrie, de către polițiștii din județul Timiș după ce a omorât o pisică în Parcul Clăbucet din Timișoara. Mândru de fapta sa, tânărul a ținut să posteze un filmuleț pe Facebook în care poate fi observat cum lovește micuțul animăluț de mai multe ori cu piciorul. În final, adolescentul îi zdrobește capul pisicii.

Scena a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Îngroziți de imaginile văzute, mai mulți internauți au depus plângere la Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, care a început să facă cercetări. În scurt timp, oamenii legii au reușit să-l identifice pe agresor. Acesta este din județul Gorj, dar a venit în vizită la rude, la Timișoara, care locuiesc în zona Șagului.

După ce a fost audiat de către polițiști, adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore. În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Tânărul Cosmin pe care in trecut l-am iertat astăzi a făcut din nou o nenorocire.Acest baiat se hrănește cu violenta animalelor ceea ce eu nu suport și nu iert.Cosmin ma țin de tine pana când @politiaromana.ro o sa-și facă treaba.Felicitări părinților ca au crescut un animal.Dați mai departe și cine cunoaște informații despre Cosmin sa ne scrie in privat.#StopBullyRomania

Publicată de Stop Bully Romania pe Luni, 31 august 2020