Scăpăm de vremea urâtă, în vestul țării. Termometrele vor arăta și 33 de grade Celsius

Scăpăm de vremea urâtă, în vestul țării. Termometrele vor arăta și 33 de grade Celsius

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vești bune aduse de meteorologi. De joi, termometrele vor arăta în vestul țării temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, în Banat.

Pe parcursul primei săptămâni, vremea va fi în încălzire treptată, dar semnificativă, astfel că de la valori uşor sub cele normale pentru a doua decadă a lunii iunie în primele zile (maxime de 22…25 de grade şi minime de 8…12 grade) temperatura aerului va ajunge până la medii diurne de 30…33 de grade şi nocturne de 15…18 grade. În cea de-a doua săptămână, vor fi uşoare variaţii termice, dar vremea se va menţine călduroasă în majoritatea zilelor, cu temperaturi maxime de 29…32 de grade şi minime de 16…19 grade, mediat regional”, a informat ANM.

Conform meteorologilor, în prima parte a intervalului de referinţă, vor fi averse pe spaţii restrânse, în special în orele după-amiezilor. Din 20 iunie, probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată şi local vor fi posibile cantităţi de apă mai însemnate, cu precădere în perioada 22-23 iunie, în vestul țării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *