Scăpăm de caniculă în această săptămână, în Banat

Scăpăm de caniculă în această săptămână, în Banat

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

În această săptămână nu vom mai avea parte de zile caniculare în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat, care arată că până vineri se vor înregistra cel mult 29 de grade Celsius, pe timpul zilei.

Pe aproape întreg parcursul primei săptămâni a intervalului de prognoză, media temperaturilor maxime se va situa între 26 și 29 de grade, cu cele mai scăzute valori în jurul datei de 21 iulie, iar a celor minime va fi în scădere de la 20 de grade în prima noapte, spre 14 grade în dimineața zilei de 22 iulie. În cea de a doua săptămână, regimul termic va marca o creștere, vremea va redeveni călduroasă, vor fi valori diurne, în medie, de 31…34 de grade, în timp ce temperaturile minime nu vor mai avea variații semnificative și se vor situa în jurul a 17…18 grade”, a informat ANM.

Probabilitatea pentru averse pe arii extinse și însemnate cantitativ va fi ridicată pe astăzi și mâine, apoi se va reduce semnificativ și abia după data de 28 iulie, pe alocuri, mai pot fi ploi de scurtă durată, în vestul țării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *