SCANDALOS Cocalarul care a ucis-o cu mașina pe Dora Târziu și a fugit de la locul accidentului, 2 ani de ÎNCHISOARE. Ce a făcut familia

SCANDALOS Cocalarul care a ucis-o cu mașina pe Dora Târziu și a fugit de la locul accidentului, 2 ani de ÎNCHISOARE. Ce a făcut familia

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
dora tarziu

Bătaie de joc. Cocalarul cu BMW-ul dintr-o localitate din județul Timiș, care a omorât-o cu mașina pe Dora Târziu, o fată de 16 ani, în primăvara acestui an, la Cenad, a fost condamnat la doar doi ani de închisoare, cu executare. Familia adolescentei este revoltată de decizia judecătorilor, motiv pentru care avocatul acesteia are de gând să atace în apel decizia și de a solicita majorarea pedepsei cu închisoarea.

Potrivit avocaților, prima sentință în acest dosar a fost pronunțată în luna noiembrie. Aceștia vor să atace decizia având în vedere faptul că șoferul vinovat conducea cu o viteză mult prea mare decât cea admisă de lege în noaptea incidentului, dar și pentru că după ce a intrat cu mașina în Dora Târziu, fără niciun fel de remușcare, a fugit de la locul accidentului.

Vă reamintim că imediat după ce a fost lovită cu mașina de Sofian Precup, un tânăr de 22 ani din Satchinez, Dora a intrat în comă. Aproape o săptămână s-au chinuit medicii de la Spitalul Județean Timișoara să-i salveze viața, dar tânără a intrat în moarte cerebrală. Deși treceau prin clipe îngrozitoare, membri familiei au fost de acord cu prelevarea de organe. Astfel, organele Dorei au salvat cinci vieți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *