Scandal la Dudeștii Vechi intre trei barbati: si-au spart geamurile de la case si s-au amenintat cu topoare

Scandal la Dudeștii Vechi intre trei barbati: si-au spart geamurile de la case si s-au amenintat cu topoare

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Un scandal imens a izbucnit vineri noaptea, 1 iunie, în localitatea timișeană Dudeștii Vechi. Un minor de 17 ani și unchiul său de 33 de ani au început să se certe cu un vecin de 35 de ani. Doar că în urma vorbelor grele aruncate, cei doi s-au hotărât să-i spargă geamurile de la mașină vecinului.

Însă bărbatul a dorit să se răzbune și le-a spart celor doi doi geamuri de la casă. Nepotul și unchiul nu s-au lăsat mai prejos, astfel că au intrat în curtea bărbatului și i-au spart un geam la casă. Într-un final, bărbatul a sunat la 112, solicitând ajutorul polițiștilor.

Un echipaj de poliție s-a deplasat în Dudeștii Vechi, iar oamenii legii i-au găsit pe cei trei în timp ce se amenințau cu topoarel. Polițiștii nu au reușit să-i calmeze cu vorba bună, motiv pentru care au fost nevoiți să tragă două focuri de armă în plan vertical pentru a aplana conflictul.

Inspectoratul Județean de Poliție Timiș anunță că a fost deschis un dosar penal pentru două cauze de distrugere și un caz de violare de domiciliu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *