Scandal intre persoane de etnie roma, la Timisoara: o fetita de 3 ani a murit, iar o fata de 14 ani este in coma

Scandal intre persoane de etnie roma, la Timisoara: o fetita de 3 ani a murit, iar o fata de 14 ani este in coma

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
politia

Scandal uriaș sâmbătă, 14 iulie, în cartierul Kuncz, din Timișoara, unde majoritatea locuitorilor sunt de etnie romă. Totul a izbucnit la un bar din zonă, unde membrii a două familii s-au luat la ceartă.

La un moment dat, un tânăr de 17 ani a plecat acasă, a furat mașina tatălui său și nervos a intrat cu mașina intenționat în patru persoane, aflate pe o stradă din cartierul Kuncz. Este vorba de bunica tânărului, care a fost rănită ușor, și trei verișoare, dintre care una de trei ani a murit, iar o alta de 14 ani a fost rănită, fiind în comă la Spitalul Județean Timișoara.

În zonă era pe punctul să izbucnească un scandal de proporții, motiv pentru care au intervenit imediat mascați și jandarmi. Tânărul a reușit să fugă, dar a fost prins în scurt timp în Piața Traian, fiind dus la Secția de Poliție 5, pentru a fi audiat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru furt, părăsirea locului faptei, conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Cel mai probabil, tânărul va fi reținut pentru 24 de ore, la finalul audierilor.