Șase mămici vindecate de coronavirus au fost externate de la Maternitatea Bega

Șase mămici vindecate de coronavirus au fost externate de la Maternitatea Bega

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Șase mămici care au fost infectate cu noul coronavirus au fost externate miercuri, 15 aprilie de la Maternitatea Bega. Bebeluși deși nu sunt infectați cu coronavirus nu au fost încă externați pentru că s-au născut prematur.

În total 12 paciente au fost infectate cu Covid 19 la Maternitatea Odobescu. Toate împreună cu micuții au fost transferați la Maternitatea Bega desemnată să se ocupe de astfel de cazuri.

Vreau să le mulțumesc mămicilor pentru comportamentul exemplar de care au dat dovadă pe toată durata spitalizării și pentru că au înțeles importanța actului medical! Le asigur pe mămici că micuții lor vor avea parte de o îngrijire exemplară, din partea minunatei echipe din secția de neonatologie, până în momentul în care vor reajunge în brațele lor. Respectul și considerația mea se îndreaptă și către echipa medicală de la maternitatea “Bega” care, zi și noapte, a fost alături de paciente, tratându-le cu responsabilitate, dăruire, profesionalism și respect. Încă o dovadă că suntem o familie, că ne pasă de cei din jur și că întreaga noastră pregătire profesională este pusă în slujba comunității. Vă iubesc și mă înclin în fața voastră, cu atât mai mult cu cât, împreună, am reușit să arătam tuturor, încă o dată, că meseria pe care ne-am ales-o, nu este doar o ocupație ci o datorie. Lupta continuă! Doamne ajută!”, a spus prof. univ. dr. Marius Craina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *