Opt asistente și infirmiere de la spitalul din Făget confirmate cu coronavirus

Opt asistente și infirmiere de la spitalul din Făget confirmate cu coronavirus

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Șase asistente și infirmiere de la spitalul din Făget au fost confirmate cu coronavirus, fiind asimptomatice. Conducerea Spitalului Orășenesc Făget a decis testarea întregului personal medical şi nemedical și astfel asistentele și infermierele au fost depistate pozitiv cu Covid – 19. 

Update: Marcel Avram, primarul din Făget, a declarat, sâmbătă dimineața, că, după venirea altei tranșe de rezultate au mai fost descoperite alte două asistente de la spitalul din Făget, infectate cu Covid 19. Acum numărul total a ajuns la 8.

Este lăudabilă decizia conducerii unității sanitare de a-i testa pe toți angajații. Șase sau șapte asistente și infirmiere au fost depistate cu noul coronavirus. Numai așa putea ști exact care este situația. Astfel, a fost evitat un eventual focar amenințător. Contactele directe ale celor depistați pozitiv au fost puse în izolare. Situația este sub control. Noi, primăria, împreună cu DSP-ul și cu poliția, am reușit să le punem în izolare pe aceste persoane declarate pozitive și avem echipe care se ocupă de ele. Le duc hrană și tot ce au nevoie timp de 14 zile. Le ducem tot ceea ce trebuie numai să stea în izolare”, spune primarul din Făget, Marcel Avram.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *