Sărmanii din Timișoara primesc carduri pentru mesele calde oferite de primărie

Sărmanii din Timișoara primesc carduri pentru mesele calde oferite de primărie

- in Administratie, Locale, Social, Stiri
0

Sărmanii care ridică zilnic câte o masă caldă din partea Primăriei Timișoara vor primi carduri pentru a putea beneficia de această facilitate. Reprezentanții instituției informează că, de mâine, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara începe acțiunea de distribuire a tichetelor sociale pe suport electronic pentru mese calde.

“Tichetele sociale pentru mese calde sunt acordate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate- POAD, finanțat din Fondul de Ajutor European destinat celor mai defavorizate persoane. Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic pentru masă caldă este de 180 de lei/lună”, a transmis Primăria Timișoara.

De aceste tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde pot beneficia: persoanele care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari, în vârstă de 75 de ani împliniți sau peste această vârstă; persoane/familii fără adăpost, inclusiv persoanele/familiile care au fost evacuate şi familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale.

“În acest sens, persoanele care au domiciliul sau reședința în municipiul Timișoara și se încadrează pe lista beneficiarilor eligibili pentru acordarea tichetelor sociale pe suport electronic, astfel cum sunt menționate la punctele (1) și (2) din Comunicat, sunt invitate la sediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, bulevardul Regele Carol I, nr. 10 în vederea distribuirii tichetelor sociale. Tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde se distribuie pe baza cărții de identitate, fiecare beneficiar va primi în plic sigilat un card, lista unităților unde pot servi masa caldă și un ghid de utilizare”, a informat Primăria Timișoara.

Tichetele sociale se vor distribui la sediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Bulevardul Regele Carol I, nr. 10, după următorul program: vineri, 13 noiembrie, între orele 11.00 – 16.00; luni, 16 noiembrie, între orele 12.00 – 16.00; marți, 17 noiembrie, între orele 08.00 – 16.00; miercuri, 18 noiembrie, între orele 10.00 – 16.00; joi, 19 noiembrie, între orele 08.00 – 16.00; vineri, 20 noiembrie, între orele 08.00 – 12.00.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0256-220583.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *