Sărituri cu parașuta și licențe de zbor la doi pași de Timișoara

Sărituri cu parașuta și licențe de zbor la doi pași de Timișoara

- in Actualitate, Locale
0

Licențe de zbor pentru aeronave ușoare sau sărituri cu parașuta pentru cei în căutare de senzații tari sunt specialitățile unei școli de aviație ce se deschide sâmbătă, la Buziaș.

Organizatorii au pregătit un adevărat show aviatic cu începere de la ora 14. Nu lipsesc săriturile cu paraşuta, zboruri cu motoparapanta, motodeltaplan şi acrobaţii cu planorul.
Show-ul nu se va desfăşura doar în aer, pe lângă o tombolă, va fi un show muzical pus la cale de DJ Stafie.

„Din dorinţa de a pune Timişoara pe harta şcolilor de aviaţie din România, Aero West dă naştere unei noi şcoli de aviaţie numită „Aero West Training”. Urmând cursurile acestei şcoli se pot obţine licenţe de zbor LAPL (Licenţă Aeronave Uşoare, PPL (Licenţă Pilot Privat), Night Rating şi CPL (Licenţă Pilot Comercial). Tot la şcoala noastră pot fi urmate şi cursurile de „Sailplane towing ratings” şi „Banner towing ratings”. Sâmbătă, la aerodromul de la Buziaş, deschidem şcoala de aviaţie cu un show de senzaţie, care va avea loc între orele 14 şi 17. Îi aşteptăm cu plăcere pe toţi cei interesaţi”, a declarat Nicolae Lascu, directorul Aero West Training.

SC Aero West SRL este o companie de aviaţie utilitară, cu domeniu principal de activitate în agricultură, oferind însă şi o gamă variată de servicii în domeniul transportului aerian sau al petrecerii timpului liber.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *