Sărbătoare mare la Fundaţia Timişoara 89

Sărbătoare mare la Fundaţia Timişoara 89

- in Locale, Social, Stiri
0

Joi, 16 iunie, seara, în Timişoara, a fost sărbătoare mare la prima organizaţie înfiinţată în ţara noastră în urmă cu 26 de ani. Fundaţia Timişoara 89 a făcut o retrospectivă a activităţii pe 2015 şi a decernat diplomele „Meritul Umanitar” 2016.

“Noi vrem să facem un eveniment cultural anual care să devină tradiţie, pe lângă aspectul social al fundaţiei. În plus am activat şi galeria de artă digitală. Diplomele Meritului Umanitar am început să le dăm de anul trecut acelor persoane care au contribuit la dezvoltarea fundaţiei. Oamenii care au făcut gesturi umaniste substanţiale merită să fie recompensaţi, într-un fel sau altul. Deploma Meritul Umanitar este o diplomă de onoare”, a explicat Petru Ilieşu, directorul Fundaţiei Timişoara 89. Alin Fandl, Dan Vişoiu şi Toma Mişcă amândoi de la Clubul Lions, şi lui Mircea Bălăniuc au fost persoanele care au primit diplomele Meritul Umanitar pe 2016. În acelaşi timp, a fost lansată şi monografia Timişoara History of a European City 2016,

În ceea ce priveşte capacitatea de cazare din adăpostul de tranzit, fundaţia a crescut numărul de paturi de la 24 la 35, iar în 2016 numărul va fi majorat cu 17 locuri.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *