Sărbătoare la Anina! Au început Zilele oraşului

Sărbătoare la Anina! Au început Zilele oraşului

- in Locale, Social, Stiri
0

Weekend plin de evenimente la Anina cu ocazia Zilelor oraşului. Locuitorii vor avea parte de un program încărcat de competiţii sportive şi concerte de muzică populară, dar şi uşoară. Evenimentele se vor desfăşura deasupra localităţii, pe platoul Bucegi.

Ziua de vineri este rezervată activităților sportive și competițiilor de fotbal și table. Sâmbătă, 1 august, se vor prezenta în fața publicului, începând cu ora 16:00: Cristian Buică, Deadline, Sens Unic, Today, Incognito și Ami, iar seara se va încheia cu o discotecă în aer liber mixată de DJ Black Costy.

Ultima zi a evenimentului, duminică 2 august, este rezervată muzicii de fanfară și cele populare. De la ora 14:00 vor susține concerte fanfarele din Anina, Răcășdia și Bănia. Va urma un program folcloric prezentat de ansamblurile Bocșana din Bocșa, Hora Carașului din Oravița, Ion Luca Bănățanu din Bozovici, Iedera din Oțelu Roșu, Junii Gugulani din Caransebeș, Doina – Casa de Cultură Anina, Semenicul din Reșița. Mai apoi, până la focul de artificii, programat de organizatori pentru ora 24:00, iubitorii de muzică populară se vor putea bucura de interpretările solștilor vocali Ana Pârvulescu Cega, Liliana Laichici și Petrică Mîțu Stoian, acompaniați de formația Lăzărică Cega.

Invitat special la Zilele orașului Anina din acest an va fi Uica Mihai, care va delecta participanții cu câteva din cunoscutele sale demonstrații culinare.

Organizatori ai evenimentului sunt Primăria și Consiliul Local Anina, în parteneriat cu Casa de Cultură din oraș.

Sursa: reper24h.ro

Sursa foto: Facebook