Sărbătoare în cartiere, în deschiderea Timișoara 2023! Au fost selectate proiectele propuse de comunitate

Sărbătoare în cartiere, în deschiderea Timișoara 2023! Au fost selectate proiectele propuse de comunitate

Festivalul La Pas, ziua 3, Parcul Rozelor, Timisoara, duminica 25 septembrie 2022. Sebastian Tataru / SEBATATARU.RO

Evenimentul de deschidere al Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023 va fi organizat și în mai multe cartiere ale orașului. Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara anunță că 20 de noi proiecte culturale propuse de comunitatea locală au fost selectate pentru a fi incluse în marea deschidere din perioada 17 – 19 februarie.

20 de noi proiecte culturale propuse de comunitatea locală se vor alătura deschiderii Timișoara 2023, în weekendul 17 – 19 februarie! Sunt pline de energia proaspătă a orașului, în toată diversitatea lui și vor duce sărbătoare în cartiere, din Iosefin, în Soarelui și din Fabric în Complex sau Plopi”, a transmis Centrul de Proiecte.

Lista proiectelor selectate pentru a primi finanțare este disponibilă AICI, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 31 ianuarie.

Prin programul Opening+ se finanțează proiecte culturale care completează evenimentul de deschidere a programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”. Programul este derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, din sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *