Săptămână plină de evenimente la USAMVBT. Ce se întâmplă

Săptămână plină de evenimente la USAMVBT. Ce se întâmplă

- in Educatie, Locale, Stiri
0

O săptămână plină de evenimente la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timișoara.Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului la Timisoara, Banatagralim, dar si conferinte si lucrari care trateaza turismul si securitatea alimentara.

Evenimentele la USAMVB au debutat cu o serie de workshop-uri la Facultatea de Agricultura și la Facultatea de Inginerie Alimentara. Marți, 21 mai, continuă workshop-urile la Facultatea de Horticultura și Silvicultură și la Facultatea de Inginerie Alimentară, unde se va discuta despre calitatea alimentului și despre securitatea alimentară. De la ora 15.00 este programat un eveniment dedicat artei florale. Vor fi descuții, dezbateri și demonstrații pe tema artei florale în catering, dar și despre limbajul florilor, despre arta florală în patiserie sau sculptura florală în gastronomie.

Miercuri, 22 mai, la Facultatea de Management și Turism Rural în centrul atenției se va afla turismul ecologic, iar tema va fi completată de o trecere în revista a mâncărurilor tradiționale din Banat.

Joi, 23 mai, se va desfășura Conferința Internațională de Stiințele Vieții. Deschiderea lucrărilor va avea loc la ora 11.00 în Aula ”Iulian Dracea” a USAMVBT, iar cuvântul de deschidere îi va aparține rectorului prof.dr. Cosmin Popescu.

Vineri, 24 mai, de la ora 10.00, se deschide expoziția Banat Agralim 2019. Vor fi prezentate mașini și utilaje agricole, tractoare, remorci, echipamente pentru irigatii, animale domestice, produse ecologice, produse tradiționale și mici mesteșugari. De asemenea, vor fi organizate expoziții, concursuri de echitatie și dresaj canin, demonstrații cu utilaje agricole, workshop-uri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *