Sancțiuni dure pentru comercianții din zona Gării de Nord

Sancțiuni dure pentru comercianții din zona Gării de Nord

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali au acționat marți, 21 mai, în colaborare cu polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara, în zona Gării de Nord din Timișoara. Acesția au verificat modul în care se desfășoară actele de comerț în perimetrul respectiv, dar și dacă există documente legale de construcție în cazul unor chioșcuri amplasate aici.

Au fost aplicate de către polițiștii locali un număr de șase sancțiuni contravenționale la societăți de alimentație publică precum baruri, cafenele și langoșerii pentru lipsa acordului de funcționare, nerespectarea orarului de funcționare, nedeținerea acordului pentru terase sezoniere și neavizare a acordului, conform legii.

De asemenea, pe linie de disciplina în construcții s-a trecut la verificarea chioșcurilor din zonă pentru a stabili dacă acestea sunt construite în mod legal, urmând ca ulterior să se ia măsurile legale în funcție de aspectele constatate. Astfel de acțiuni de colaborare vor mai avea loc și în viitor”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara