Sâmbătă plină de amenzi în Timiș pentru prevenirea răspândirii Covid-19

Sâmbătă plină de amenzi în Timiș pentru prevenirea răspândirii Covid-19

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii au continuat să verifice dacă timișenii respectă măsurile măsurile și interdicțiile impuse de pandemie.

Astfel că, sâmbătă, la activităţi au participat 268 de forţe de ordine care au verificat 126 de societăți comerciale, 88 de mijloace de transport persoane, dintre care 57 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 3000 de persoane.
391 de timișeni au luat amendă pentru că nu purtau masca de protecție și 24 pentru că nu au respectat interdicțiile privind libera circulație.
”Pentru abaterile constatate au fost aplicate  415 sancţiuni contravenţionale în valoare totală 126.410 de lei. Dintre acestea, 391 de sancțiuni contravenționale în valoare de 118.910  lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 24 de sanctiuni in valoare de 7.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulatie. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19”, a transmis IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *