Salonul Internațional de Invenții și Inovații 2019 a fost deschis, oficial, miercuri, la Timișoara

Salonul Internațional de Invenții și Inovații 2019 a fost deschis, oficial, miercuri, la Timișoara

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Peste 300 de invenții din țară și din străinătate, din 22 de domenii, sunt prezentate, la Casa Tineretului din Timișoara, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații ,,Traian Vuia” 2019, ediția a V-a.

Întotdeauna avem alte invenții. Scopul este să îi aducem aici pe inventatorii din țară și din străinătate, să-i arătăm lumii că au valoare și să le facem cunoscute invențiile, în rândul investitorilor și al antreprenorilor. Sunt multe creații și mă bucur să aducem aici în vestul țării astfel de proiecte. Eu consider că toate invențiile sunt interesante. Bineînțeles că acum nu știm care dintre ele vor avea un impact economic, de mediu sau social. În plus, vrem să reunim aici câți mai mulți elevi și studenți să vadă ceea ce se întâmplă. Ei trebuie să aibă inoculată dragostea pentru creație”, a declarat Remus Rădulescu, președintele Salonului Internațional de Invenții și Inovații ,,Traian Vuia” 2019.

Evenimentul este organizat de Societatea Inventatorilor din Banat și poate fi vizitat până în 14 iunie. Intrarea este liberă.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *