Salonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile Foto

Salonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile Foto

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Centrul Regional de Afaceri din Timișoara găzduiește de miercuri, 12 septembrie, ediția de vară-toamnă a Salonului Industriei Ușoare.

Astăzi s-au deschis porțile Salonului Industriei Ușoare, o expoziție mult așteptată de publicul timișorean. Timp de cinci zile vor fi expuse spre vânzare o gama diversificată de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, pielărie, blănărie, lenjerii de pat, îmbrăcăminte pentru copii, pe lângă aceste se mai pot găsi bijuterii, cosmetice, produse naturiste. În paralel va funcționa în spațiul exterioral Centrului Regional de Afaceri funcționează și târgul de produse tradiționale care își așteaptă vizitatorii cu dulciuri de casă, produse apicole, sucuri natural, gemuri. De data acesta avem multe ii”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Programul de vizitare va fi  de miercuri-sâmbătă, între orele 10- 20 și duminică,  între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Reprezentanții CCIAT anunță că anul acesta vor mai avea loc încă două ediții a Salonului Industriei Ușoare.