Salonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile. Ce găsim la expoziție?

Salonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile. Ce găsim la expoziție?

- in Economie, Locale, Stiri
0

Ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare și-a deschis astăzi porțile la CRAFT. Este prima manifestare a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș după starea de urgență din România.

La eveniment participă firme din întreaga țară, în special producători, care expun spre vânzare o gamă largă de articole de sezon. Expoziția este organizată cu respectarea regulilor de protecție și distanțare socială.

Astăzi s-a deschis ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare. S-au respectat toate normele de igienă și distanțare socială impuse de lege atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori. Firmele prezente expun spre vânzare o gamă diversificată de produse dedicate sezonului printre care confecții, marochinărie, încălțăminte, îmbrăcăminte pentru copii, lenjerii de pat, pe lângă acestea vizitatorii mai pot achiziționa bijuterii, produse naturiste, ii. În paralel în parcare funcționează Târgul de produse tradiționale care își așteaptă vizitatorii cu o gamă diversificată de produse pentru degustare, printre care dulciuri de casă, mezeluri, colaci secuiești. Toți expozanții s-au conformat, sunt cu măști, au dezinfectanți pe masă, culoarele s-au lărgit. Sunt în jur de 30 de expozanți în interior, în exterior zece firme“,  a declarat organizatorul evenimentului, Aura Culea.

Expoziţia va fi deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, iar duminică, între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *