Salonul Industriei Ușoare, la prima ediție în acest an. Când are loc expoziția?

Salonul Industriei Ușoare, la prima ediție în acest an. Când are loc expoziția?

- in Economie, Locale, Social, Stiri
0

Se organizează prima expoziție la Centrul Regional de Afaceri. Este vorba despre ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare, manifestare expozițională tradițională organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș de peste 25 de ani. Evenimentul va avea loc în perioada 19 – 23 mai.

Și-au anunțat participarea peste 50 de companii din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie și accesorii, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc. – la preţuri acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători. Spațiul din exterior este pregătit să întâmpine vizitatorii cu dulciuri de casă, produse apicole, articole de artizanat, produse de carmangerie, sucuri naturale, alte produse de sezon“, transmit reprezentanții CCIAT.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 1000– 2000, iar duminică, între orele 1000 – 1800.  Intrarea publicului este liberă.

Expoziția se desfășoară cu respectarea tuturor normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *