Salonul Industriei Uşoare îşi deschide porţile miercuri. Ce noutăţi vom găsi la ediţia de vară

Salonul Industriei Uşoare îşi deschide porţile miercuri. Ce noutăţi vom găsi la ediţia de vară

- in Locale, Social, Stiri
0

Cele mai noi tendinţe în modă şi cele mai frumoase colecţii de sezon vor fi prezentate la Salonul Industriei Uşoare. În perioada 25 – 29 mai, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează la Centrul Regional de Afaceri cea de-a 28 ediţie a expoziţiei.

Timp de patru zile, cei peste 60 expozanți din întreaga țară vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice sau produse naturiste.

Majoritatea expozanţilor sunt producători români, dar la acestă ediţie Salonul Industriei Uşoare vom găsi şi un stand din Serbia, din zona Zrenjanin și Kikinda, care reunește 5 firme din domeniul textil: atelier de ţesături unicat realizate cu tehnică tradiţională la război de lemn; producător de îmbrăcăminte unicat cu motive lucrate manual, ţesute sau pictate; atelier de pălării; producător de papioane; fabrică de ciorapi.

 În stand, vor fi prezenți și reprezentanți ai Camerei Regionale Economice Zrenjanin și ai Asociației Generale a Investitorilor din Zrenjanin. Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale: dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine cât și un spațiu de joacă pentru copii.

La cea de-a 28 ediţie a Salonului Industriei Uşoare sunt pregătite şi câteva surprize. Una dintre ele este Tombola vizitatorului al cărui unic premiu este o excursie de 2 zile pe Transalpina în cadrul Programului ”IUBEŞTE ROMÂNIA TA”. Şi partenerul principal al evenimentului, Selgros, va întâmpina publicul cumulte surprize.

Salonul Industriei Uşoare își așteaptă vizitatorii de miercuri până sâmbătă între orele 10 – 20, iar duminică între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *