Salonul Industriei Ușoare, gata de start

Salonul Industriei Ușoare, gata de start

- in Economie, Locale, Stiri
0

Ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare își deschide porțile în această săptămână. Astfel, în perioada 12 -16 februarie, la CRAFT va avea loc cea mai nouă ediție a evenimentului.

Peste 65 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc. De Valentine’s Day, Salonul Industriei Ușoare oferă vizitatorilor ocazia de a alege cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi“, transmit reprezentanții CCIAT.

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de Produse Tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *