Salonul Industriei Ușoare, ediția de toamnă, și-a deschis porțile!

Salonul Industriei Ușoare, ediția de toamnă, și-a deschis porțile!

- in Locale, Social, Stiri
0

Cea mai nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare și-a deschis miercuri, 10 octombrie, porțile. Pasionații de cumpărături sunt așteptați până duminică, 14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri.

Începând de miercuri, timp de cinci zile, peste 50 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Și-a deschis porțile ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare. Sunt prezente peste 50 de firme din întreaga țară, comercianți și producători, care expun o gamă diversificată de produse, dintre care amintim confecții de piele, de blană, încălțăminte, haine pentru copii, de data aceasta este un sector mult mai bine reprezentat, avem lenjerii de pat, lenjerie intimă. Pe lângă acestea se mai pot achiziționa bijuterii sau produse naturiste. În paralel, în parcare funcționează și nelipsitul târg de produse tradiționale. Prețurile sunt accesibile pentru toate categoriile de vizitatori”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Programul de vizitare este de miercuri-sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00 și duminică de la 10.00 la 18.00. Intrarea este liberă.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *