Sala Polivalenta se va realiza la Timisoara

Sala Polivalenta se va realiza la Timisoara

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Sala Polivalentă de 16.000 de locuri se va construi la Timișoara. Anunțul a fost făcut vineri, 1 noiembrie, de către premierul demis al României, Viorica Dăncilă și ministrul Dezvotării, Daniel Suciu.

“Eu cred cu tărie, am avut o discuție și cu președintele Consiliului Județean Timiș, și cu vicepremierul Daniel Suciu și cred că locația pentru Sala Polivalentă trebuie să fie în Timișoara. Timișoara este reședința de județ și cred că așa este normal și cred că așa se va întâmpla”, a spus Viorica Dăncilă.

Viitoarea Sală Polivalentă de 16.000 de locuri se va construi pe terenul pus la dispoziție de Primăria Timișoara. Războiul dintre Călin Dobra, președintele CJ Timiș, și Nicolae Robu, primarul Timișoarei, privind locația pentru realizarea Sălii Polivalente cu 16.000 de locuri, prin Compania Națională de Investiții, părea că nu se mai oprește. Primăria Timișoara a propus mai multe locații pentru realizarea Sălii Polivalente, în timp ce CJT a propus terenul de la Giroc încă de la început.

Am analizat ambele locații, ambele corespunzătoare, în schimb după discuții cu premierul Viorica Dăncilă și președintele CJT, Călin Dobra, am decis că e mai important, având în vedere și contextul Timișoara Capitală Europeană a Culturii în 2021, și având în vedere că discutăm și de modernizarea unui nou stadion, am decis să facem un complex sportiv modern în zonă”, a spus astăzi ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *