Sala Polivalentă se face când Robu și Dobra se vor înțelege asupra locației

Sala Polivalentă se face când Robu și Dobra se vor înțelege asupra locației

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Timișoara va avea Sala Polivalentă când autoritățile locale și județene se vor pune de acord pentru locație. Vicepremierul Paul Stănescu s-a aflat miercuri, 6 decembrie, la Timișoara și a spus că se dorește finanțarea Sălii Polivalente, doar că Primăria și Consiliul Județean trebuie ia o decizie în privința locației.

În acest moment sunt înregistrate la Compania de Investiții două solicitări. Consiliul Județean a solicitat ca sala să fie amplasată  în vecinătatea municipiului Timișoara, primăria venind cu două locații. Practic discutăm despre regimul juridic al terenului. Dacă cel de la Giroc este liber de sarcini, celălalt pe care l-a propus primăria nu este în regulă. Cred că aici autoritățile locale ar trebui să se pună de acord, să ia o decizie, noi suntem dispuși să investim în acest obiectiv pe care îl consider foarte important. Cred că vor pune de acord”, a spus vicepremierul Paul Stănescu.

Consiliul Județean Timiș a propus un teren din comuna Giroc, în timp ce primarul Nicolae Robu a propus două terenuri, unul în zona stadionului Dan Păltinișanu și altul pe Calea Torontalului.