Să valorificăm piața muncii din Banat – un eveniment de matchmaking organizat de CCIA Timișoara

Să valorificăm piața muncii din Banat – un eveniment de matchmaking organizat de CCIA Timișoara

- in Economie, Locale, Stiri
0

Să valorificăm piața muncii din Banat prin nevoi realiste – acesta este evenimentul de matchmaking organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în cadrul proiectului finanțat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia.

Manifestarea se va desfășura în data de 14 august, începând cu ora 11:00, la Terasa Hotelului Boavista (Aleea F. C. Ripensia 7/A) și la Centrului Regional de Afaceri al CCIAT (Bdul. Eroilor de la Tisa, nr. 22) din Timișoara.

Întâlnirile B2B au drept scop punerea față în față a angajatorilor (agenți economici din zona transfrontalieră România – Republica Serbia) cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Se adresează companiilor care se confruntă cu lipsa forței de muncă și agențiilor de recrutare care sunt interesate să angajeze personal din Republica Serbia.

La începutul evenimentului vor fi prezentate rezultatele studiului privind piața forței de muncă din regiunea transfrontalieră România – Serbia. Studiul a fost realizat pe baza chestionarelor și a răspunsurilor primite de la companiile și instituțiile din Județul Timiș și din Republica Serbia și are ca scop crearea unei imagini de ansamblu asupra pieței forței de muncă din zona transfrontalieră dar și prezentarea celor mai semnificative rezultate în contextul ratei ridicate a șomajului din Serbia și a lipsei forței de muncă din județul Timiș.

Modul de întâlnire cu participanții din Republica Serbia se va realiza on-line, respectând toate normele și prevederile legale de distanțare socială.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *