S-au zbătut patru ani pentru câțiva zeci de metri! Stația pentru măsurarea calității aerului de pe Calea Șagului a fost mutată

S-au zbătut patru ani pentru câțiva zeci de metri! Stația pentru măsurarea calității aerului de pe Calea Șagului a fost mutată

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primarul Timișoarei Nicolae Robu a anunțat vineri, 31 ianuarie, că stația de măsurare a calității aerului de pe Calea Șagului a fost mutată. “Celebra stație” a fost mutată tot în zona, la câțiva zeci de metri.

În sfârșit, astăzi, s-a întâmplat un lucru pentru care iată a fost nevoie să ne zbatem patru ani. Astăzi s-a mutat stația, celebra stație, de măsurare a parametrilor aerului de pe Calea Șagului. Tot acolo pe Calea Șagului, dar la câțiva zeci de metri distanță. Nu e pusă în funcțiune, acum se fac racordurile respective și sper ca pe parcursul zilei de astăzi să fie și redată în funcțiune. Pe noi ne interesează să știm realitatea despre aerului din Timișoara. La ce ne-ar servi să fie aer curat în jurul senzorului și în plămânii noștri să intre un aer care să ne afecteze sănătatea”, a spus, vineri, primarul Nicolae Robu.

În Timișoara sunt amplasate stații de măsurare a calității aerului în Calea Șagului, Calea Buziașului, Calea Aradului și în zona centrală.

Sursa foto: www.ziare.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *