S-au deschis parcurile și locurile de joacă, la Timișoara

S-au deschis parcurile și locurile de joacă, la Timișoara

- in Administratie, Locale, Stiri
0

S-au redeschis parcurile, locurile de joacă și florăriile, la Timișoara. Comitetul Local pentru Situații de Urgență a adoptat hotărârea ca acestea să se deschidă de astăzi, 13 mai, însă cu respectarea restricțiilor instituite la nivel național.

De asemenea, de luni, 18 mai, se reia transportul în comun în Timișoara la capacitate maximă. “Se reia transportul public al Societății de Transport Public Timișoara la capacitatea maximă, exceptând subsistemul de transport școlar, care rămâne sistat, cu respectarea tuturor cerințelor instituite pe speță de diversele instituții, inclusiv STPT. La data intrării în vigoare a prevederilor prezentei, încetează valabilitatea oricăror dispoziții contrare“, transmit reprezentanții municipalității.

Primarul Nicolae Robu atrage atenția că măsurile de relaxare se aplică cu respectarea regulilor impuse la nivel național.  “Atragem atenția, cu respect, că aceste măsuri de relaxare se aplică cu respectarea tuturor regulilor / recomandărilor adoptate la nivel național, precum și a celor locale rămase în vigoare, respectiv ce vor fi adoptate în continuare! De asemenea, facem apel la rațiune, la înțelepciune, ca toată lumea să aibă o conduită pe de o parte de autoprotecție, pe de altă parte de grijă pt semeni! Dacă aceste lucruri nu se vor respecta și, dacă, pe cale de consecință, se va constata o creștere a numărului de îmbolnăviri, vom fi nevoiți să intervenim cu măsuri adecvate. Eu am încredere în dv, stimați timișoreni și tocmai de aceea am și promovat aceste măsuri de relaxare, ca pași spre revenirea la viața noastră normală, frumoasă, în minunatul nostru oraș! Un apel special: PURTAȚI DE GRIJĂ CU TOATĂ ATENȚIA COPIILOR! FIȚI CU MAXIMĂ GRIJĂ DE DV, DV, STIMAȚI VÂRSTNICI! Răul încă nu a trecut!“, a scris primarul Timișoarei pe pagina sa de Facebook.