S-au deschis înscrierile la Timotion

S-au deschis înscrierile la Timotion

- in Locale, Social, Stiri
0

S-au deschis înscrierile la Timotion! Se fac donații pentru 23 de proiecte cu valoare totală de 774.000 de lei. Cel mai mare eveniment de alergare în scop caritabil din vestul țării are loc anul acesta în 26 aprilie. Înscrierile sunt deschise, iar publicul este îndemnat să facă donații pentru cele 23 de proiecte care au nevoie de finanțare. Din comunitatea Timotion pot să facă parte atât alergători, cât și persoane care nu aleargă dar doresc să ofere ajutor unor grupuri vulnerabile.

Alergotura și Fundația Comunitară Timișoara anunță deschiderea înscrierilor pentru Timotion 2020, cel mai mare eveniment de alergare în scop caritabil din vestul țării, care se va desfășura în capitala Banatului.

Anul acesta a crescut numărul proiectelor care vor beneficia de finanțare. Astfel, cresc și obiectivele pentru eveniment: 23 de proiecte, 7.500 de alergători și 774.000 de lei din donații.

Chiar dacă Timotion este un eveniment de alergare, participarea este posibilă și pentru non-alergători, prin intermediul donațiilor pentru proiecte sau pentru un alergător campion. Le propunem tuturor celor care consideră că spiritul civic este valoros să privească 26 aprilie ca pe o sărbătoare a comunității, în care celebrăm implicarea și contribuția”, a spus Cristina Potra Mureșan, Alergotura, co-organizator Timotion.

La a șasea ediție, Timotion are un număr mai mare de proiecte ceea ce a crescut și obiectivele evenimentului. Sunt așteptați la startul celor șapte curse peste 7.500 de alergători, iar valoarea donațiilor pe care organizatorii și-au propus să o atingă este de 774.000 de lei, cu 50 la sută mai mult decât în 2019.

Înscrierile sunt deschise până în 6 aprilie 2020. Detalii despre proiecte, înscrieri, curse și condiții de participare sunt pe site-ul evenimentului www.timotion.ro. Publicul este invitat să urmărească noutățile și pe pagina de Facebook Timotion.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *