S-au aruncat în Bega pentru a scăpa de poliție

S-au aruncat în Bega pentru a scăpa de poliție

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor și a început o urmărire ca în filme. Șoferul și pasagerul au crezut că scapă de polițiști, după ce s-au aruncat în Bega și au înotat până pe malul celălalt.

S-a întâmplat sâmbătă seara, când polițiștii Secției 3 Timișoara au efectuat semnal de oprire unei mașini care se deplasa pe Calea Șagului. Șoferul nu s-a conformat, accelerând și continuându-și deplasarea. După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, polițiștii au pornit în urmărirea  lui pănă pe strada Constantin Silvesteri.

Ajuns în capătul străzii mașina a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe spațiul verde de lângă râul Bega.

Conducatorul auto și pasagerul au ieșit din autoturism și au sărit în râu,înotând până pe celălalt mal. Acolo au fost așteptați de polițiștii Secției 4 Timișoara, care i-au imobilizat și au solicitat o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul, care se afla la volanul autoturismului, are 20 de ani și nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, continuând cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *