S-au alocat fondurile necesare pentru exproprierea terenurilor de pe traseul centurii de sud a Timisoarei

S-au alocat fondurile necesare pentru exproprierea terenurilor de pe traseul centurii de sud a Timisoarei

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
centura de sud

Vești bune în ceea ce privește proiectul privind realizarea centurii sud a Timișoarei. Astăzi, în ședința de Guvern a fost aprobată hotărârea privind “declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național Varianta de ocolire Timișoara Sud“.

În total, este vorba de o sumă care se ridică la 32 de milioane de lei, bani care au fost alocați de Guvern pentru exproprierea proprietarilor terenurilor de pe traseul centurii de sud a Timișoarei.

Imediat după ajungerea la guvernare a PNL, am cerut d-lui Ministru al Transporturilor să acorde atenție specială Centurii Sud. Ulterior, am informat că indolența Guvernului PSD a mers atât de departe că nici măcar HG-ul de expropriere a terenurilor de pe traseu nu a fost emis, deși lucrarea suport e gata de jumătate de an. Iată că astăzi, Guvernul PNL a rezolvat problema, aprobând și suma conexă: 32 milioane lei”, a anunțat primarul Nicolae Robu, pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *