S-a trezit USR?! Dominic Fritz zburat din CJSU de prefectul Zoltan Nemeth

S-a trezit USR?! Dominic Fritz zburat din CJSU de prefectul Zoltan Nemeth

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Componența Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș (CJSU) se modifică. Astfel că, din CJSU “zboară” doi directori din cadrul Consiliului Județean Timiș, subprefecții, dar și primarul Timișoarei, Dominic Fritz. Anunțul a fost făcut astăzi de Zoltan Nemeth, prefect pus chiar de USR-PLUS.

Din componența Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nu vor mai face parte doi directori din CJ Timiș. Totodată din cadrul CJSU nu va mai face parte primarul Municipiului Timișoara. Acesta având calitatea de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență Timișoara. Am analizat toate componențele CJSU anterioare, cât și din alte județe și prevederile legale și în opinia mea consider că în momentul de față raportat la prevederea legală, primarul Municipiului Timișoara nu trebuie să dețină calitatea de membru cu drept de vot în cadrul CJSU“, a spus Nemeth.

De asemenea, Nemeth a mai spus că Fritz va putea participa la ședințele CJSU de fiecare dată când vor fi abordate teme legate de Timișoara. În noua componență va intra directorul Aquatim.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *