S-a sucit Roxi?

S-a sucit Roxi?

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș (CJT), Roxana Iliescu i-a spus în față lui Traian Băsescu și colegilor de la București că demisionează din Partidul Mișcarea Populară (PMP) și apoi a anunțat evenimentul și pe pagina sa de Facebook. Se pare însă că s-a răzgândit.

În ceasul al 12-lea Roxana Iliescu a realizat că dacă pleacă din PMP pierde automat și funcția de vicepreședinte la CJ Timiș și un salariu de peste 10.000 de lei lunar. Așa că Roxana Iliescu a nu și-a dat până acum nicio demisie în scris și s-ar putea să nici nu o mai facă pentru a nu rămâne pe drumuri. Asta după ce varianta plecării la ANCOM, pentru a lucra din nou sub conducerea lui Sorin Grindeanu, pare să fi picat.

Colegii de partid au taxat-o aspru la recentele alegeri pentru șefia PMP Timiș, unde Iliescu a luat doar 17 voturi, față de 303 – Sămărtinean. Cu toată rușinea Roxana Iliescu pare dispusă să ia poziția ghiocelului după ce a pozat in ipostaza de Rambo feminin” înainte de alegerile din PMP Timis. 

Avand in vedere incălcarea grosolană a tuturor normelor interne ale partidului din care pana astazi am făcut parte, intrucât nu vreau sa fac parte dintr- un troc politic, îmi anunt DEMISIA din PMP“, a scris pe Facebook, Roxana Iliescu.