S-a semnat contractul pentru proiectul de extindere a sistemului de canalizare menajeră, în comuna Șag

S-a semnat contractul pentru proiectul de extindere a sistemului de canalizare menajeră, în comuna Șag

- in Administratie, Locale, Stiri
0
Primarul de Șag, Flavius Roșu, omul care a schimbat radical, în doar câțiva ani, comuna de lângă Timișoara vine cu o nouă veste extraordinară. Primăria Șag a semnat contractul pentru proiectul de extindere a sistemului de canalizare menajeră. Conform primarului Flavius Roșu, întreaga comunitate din Șag va beneficia de rețele de apă și canalizare într-un an.
1 an – atât a mai rămas până când întreaga comunitate din ȘAG va putea beneficia absolut integral de rețelele de apă și canalizare. Astăzi, am semnat contractul de execuție pentru proiectul “Extindere sistem de canalizare menajeră”. Săptămâna viitoare încep efectiv lucrările în zona Mănăstire și pe străzile din vatra veche, unde nu există, încă, o rețea de canalizare. Durata execuției este de 12 luni. Proiectul este finanțat din fonduri guvernamentale prin Programul Național “Anghel Saligny”, iar pe această cale vreau să-i mulțumesc, în numele comunității șăgene, președintelui Camerei Deputaților – Alfred Simonis pentru sprijinul și interesul acordat pentru acest proiect major al localității noastre“, spune Flavius Roșu.
De asemenea, săptămâna viitoare  se va semna contractul de execuție și pentru extinderea rețelei de apă.
Astfel, lucrările celor două proiecte vor decurge în paralel. Valoarea ambelor proiecte este de aproximativ 25.000.000 lei. Toți locuitorii din ȘAG, și nu numai, au dreptul să beneficieze de serviciile publice existente pe raza comunei. Nu lăsăm pe nimeni în urmă nici atunci când vine vorba de crearea unor condiții normale de trai“, mai spune Roșu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *