S-a lansat licitatia pentru realizarea unei parcari etajate la Timisoara, pe B-dul Take Ionescu

S-a lansat licitatia pentru realizarea unei parcari etajate la Timisoara, pe B-dul Take Ionescu

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Pas important cu scopul realizării unei parcări etajate la Timișoara. Astăzi, Primăria Timișoara a lansat licitația publică privind contractul de lucrări (proiectare și execuție) pentru amenajarea unei parcări pe B-dul Take Ionescu, nr. 56 – 58, care va avea parter, patru etaje și un etaj retras.

Prin prezentul contract urmărește realizarea unei parcări cu parter și patru nivele pentru autovehicule mici, un etaj retras pentru birouri și un spațiu de închiriat pentru alimentație publică, amplasarea unui totem, amplasarea de panouri de informare pe clădire și realizarea unei împrejmuiri între muzeul de transport și spațiul destinat parcării. De asemenea, este necesară dotarea cu barieră pentru intrarea și ieșirea din parcare, rigole pentru scurgerea apei pluviale exterioare, iluminat exterior, amenajarea de spații verzi“, scrie în anunțul de participare la licitație.

Termenul de realizare a investiției este de 27 luni, din care trei luni reprezintă elaborarea documentației faza proiect tehnic, iar 24 de luni pentru execuția lucrărilor.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 17,6 milioane lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 09 noiembrie, la ora 15.00.