S-a lansat licitatia pentru modernizarea Caii Stan Vidrighin

S-a lansat licitatia pentru modernizarea Caii Stan Vidrighin

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Vești bune aduse de încă primarul în funcție al Timișoarei, Nicolae Robu. Edilul-șef a anunțat duminică, 25 octombrie, pe Facebook, că în urmă cu trei zile a fost lansată licitația publică pentru proiectul care vizează modernizarea Căii Stan Vidrighin. Artera are o lungime de 1,8 kilometri și va suferi transformări radicale, la finalul proiectului finanțat din bugetul local al Primăriei Timișoara.

O nouă stradă extrem de importantă a orașului, Calea Stan Vidrighin, a ajuns, în cadrul programului de modernizare și dezvoltare în forță a orașului, la rând pentru execuție, în 22.10.2020 inițiindu-se licitația de rigoare în acest sens. Lucrarea cuprinde amenajarea/modernizarea/înnoirea, după caz, a: pistelor carosabile, liniilor de tramvai (acestea vor fi înierbate), pistelor de biciclete, aleilor pietonale, aliniamentelor de locuri de parcare, spațiilor verzi cu covor de iarbă și sistem de irigare computerizat, aliniamentelor de copaci, rețelelor de utilități subterane, sistemului de iluminat, stațiilor de tramvai (10 la număr)“, a anunțat Nicolae Robu.

Valoarea estimată a contractului este de 73,2 milioane lei, la care se adaugă TVA. Termenul de realizare a lucrărilor este de 36 de luni, din care maxim șase luni sunt dedicate actualizării proiectului și restul execuției propriu-zise.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *