S-a lansat licitația pentru construirea primei creșe de la zero în Timișoara, pe fonduri europene

S-a lansat licitația pentru construirea primei creșe de la zero în Timișoara, pe fonduri europene

- in Actualitate, Administratie, Educatie, Locale, Stiri
0

Chiar în ultima zi de mandat a lui Nicolae Robu ca primar al Timișoarei, s-a făcut un pas important pentru ca o investiție de mult așteptată să poată fi realizată.

Astfel, joi, 29 octombrie, a fost lansată licitația publică pentru construirea primei creșe de la zero în capitala Banatului. Aceasta ar urma să fie realizată în cadrul unui proiect finanțat cu bani de la Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Regional, în zona Lipovei din Timișoara.

Ce bucurie! Iată că mi-a fost dat să nu-mi închei exercițiul de primar fără ca una din promisiunile mele de cea mai mare încărcătură sufletească să prindă contur! În ultima zi de mandat, s-a publicat licitația pentru construirea primei creșe de la zero, pe fonduri europene! A durat mult, au fost și aici o mulțime de dificultăți, dar, s-a ajuns în “în linie dreaptă”! Tinerii Timișoarei merită“, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Termenul de realizare a investiției este de 18 luni, iar garanția va fi de cel puțin cinci ani. Valoarea totală a contractului, estimată de Primăria Timișoara, este de peste 5,6 milioane lei, la care se adaugă TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 07 decembrie, la ora 15.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *