S-a încheiat curăţenia de primăvară la Timişoara

S-a încheiat curăţenia de primăvară la Timişoara

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Campania ecologică de curăţenie generală de primăvară 2016, organizată de primărie în parteneriat cu RETIM Ecologic Service SA, s-a încheiat după trei săptămâni de activitate de colectare.

În urma acestei activități s-au colectat în total 3.085,39 tone de deșeuri. În majoritate aceste deșeuri au rezultat din obiecte de uz casnic și gospodăresc, precum și din deșeuri vegetale. Din cantitatea totală colectată 72,21 tone au fost deșeuri recuperabile (plastic, metal, anvelope, DEEE, etc.).

Din 25 aprilie 2013 orice depuneri de deșeuri pe domeniul public sunt ilegale, iar cei care sunt depistați ca fiind vinovați, conform legislației în vigoare, sunt pasibili de amenzi aplicate de către organele abilitate în acest sens, respectiv Poliția locală și Garda de mediu.

RETIM recomandă cetățenilor care mai dețin astfel de deșeuri să nu le mai scoată pe domeniul public, ci să apeleze la serviciul containere pe care societatea noastră îl oferă contra cost pe tot parcursul anului. Vă reamintim că RETIM Ecologic Service pune la dispoziție containere de 1,7 mc, 7 mc și 22 mc. Modalitatea prin care puteți beneficia de acest serviciu se regăsește în detaliu pe site-ul www.retim.ro, la pagina servicii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *