S-a dus să antreneze îngerii!

S-a dus să antreneze îngerii!

- in Actualitate, Locale, Sport, Stiri
0

Unul dintre cei mai îndrăgiți antrenori de fotbal, Ionuț Popa s-a stins din viață în această dimineață, în urma unui stop cardio-respirator.

Ionuț Popa, în vârstă de 67 de ani, era internat la Spitalul Județean Arad din 9 iunie, când a suferit a suferit un stop cardio-respirator şi a fost resuscitat de medici. De atunci a fost internat la Terapie Intensivă, în comă. În această dimineață a suferit un nou stop cardio-respirator, însă nu a mai putut fi resuscitat și a fost declarat decesul.

Ionuț Popa s-a născut la Săvârşin, în judeţul Arad, la data de 17 aprilie 1953. Popa a fost jucător la Poli Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare, Brăila, Vagonul Arad, Aurul Brad sau Victoria Ineu, iar ca antrenor a început la Victoria Ineu, și a pregătit echipe ca Zădăreni, Strungul Arad, UTA Arad, Motorul, Telecom, Pecica sau Indagrara. A revenit și a promovat în Liga 1 cu UTA, apoi a trecut la FC Bihor, Jiul Petroșani, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara. Ultima echipă pe care a condus-o a fost echipa sa de suflet, UTA Arad, pe care a preluat-o în aprilie 2018 și de care s-a despărțit oficial în iunie 2019.