S-a deschis Salonul Industriei Ușoare

S-a deschis Salonul Industriei Ușoare

- in Economie, Locale, Stiri
0

Salonul Industriei Ușoare, ediția de primăvară s-a deschis, astăzi, la Centrul Regional de Afaceri.  Astfel se inaugurează calendarul expozițional al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pentru anul în curs.

Astăzi s-a deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de primăvară, la CRAFT. La eveniment participă peste 70 de firme din întreaga țară, producători și comercianți care expun spre vânare o gama diversificată de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, blănărie, pielărie. Vizitatorii mai pot achiziționa și produse cosmetice naturale, gablonțuri, bijuterii, aranjamente florale. Prețurile sunt acceptabile pentru toate buzunarele. De Valentine’s Day, Salonul Industriei Ușoare oferă vizitatorilor posibilitatea de a achiziționa cadourile cele mai frumoase pentru a le oferi celor dragi“, a spus Aura Culea, organizatorul evenimentului.

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de Produse Tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *