S-a deschis Salonul Industriei Ușoare Foto

S-a deschis Salonul Industriei Ușoare Foto

- in Actualitate, Economie, Locale, Stiri
0

Salonul Industriei Ușoare și-a deschis astăzi porțile la CRAFT. Peste 60 de firme expun o gamă larga de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse cosmetice și bijuterii.

Astăzi și-a deschis porțile Salonul Industriei Ușoare la Centrul Regional de Afaceri. Expun o gamă diversificată de produse peste 60 de firme din întreaga țară. Prețurile sunt foarte bune, fiind și foarte cald mai avem și articole de vară, se mai fac și reduceri, lichidări de stocuri. În expoziție putem găsi îmbrăcăminte, încălțăminte, produse naturiste, gablonțuri, avem de data aceasta și articole pentru copii, sectorul acest fiind mai bine reprezentat, blănuri, confecții de piele, marochinărie. În paralel, în parcare, funcționează și de acestă dată târgul de produse tradiționale care își așteaptă vizitatorii să deguste foarte multe produse. Așteptăm publicul în număr larg să-și reînnoiască garderoba”, transmite Aura Culea, organizatorul evenimentului.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, iar duminică, între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *