S-a deschis Salonul Industriei Ușoare. Ce noutăți aduce ediția de primăvară

S-a deschis Salonul Industriei Ușoare. Ce noutăți aduce ediția de primăvară

- in Economie, Locale, Stiri
0

Cea mai nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare și-a deschis miercuri, 20 februarie, porțile. Evenimentul devenit tradițional în rândul expozanților de profit din vestul țării, va aduce o gală a tendințelor în sezonul iarnă-primăvară.

Astăzi s-a deschis ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare la CRAFT. Participă peste 60 de firme din întreaga țară, comercianți și producători, care expun o gamă diversificată de produse dedicate sezonului. În paralele, în parcare funcționează expoziția deproduse tradiționale și un mini festival turcesc unde publicul poate să deguste o serie de produse printre care dulciuri casă, mezeluri, produse apicole, cozonaci,colaci. Așteptăm publicul în număr mare să se aprovizioneze din expoziția noastră. Avem doi expozanți noi, un domn din Greciacu haine de blană care este producător și încă o firmă cu poșete din Italia”, a spus Aura Culea, organizatorul evenimentului.

De Dragobete, Salonul Industriei Ușoare vă oferă ocazia de a alege cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi. Salonul Industriei Ușoare are loc în perioada 20 – 24 februarie la Centrul Regional de Afaceri.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 – 20, iar duminică între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *