S-a deschis Expo Mobila Timișoara. Ce noutăți sunt?

S-a deschis Expo Mobila Timișoara. Ce noutăți sunt?

- in Economie, Locale, Stiri
0

O nouă ediție a expoziției naționale “Expo Mobila Timișoara” s-a deschis astăzi la CRAFT. Evenimentul va fi deschis până duminică, 3 noiembrie și este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Expo Mobila Timișoara reunește 30 de expozanţi, producători români, care vor aduce la târg piese deosebite de mobilier şi accesorii. Pe toată durata expoziției, prețurile vor fi extrem de atractive, potrivite pentru orice buget. În cadrul expoziţiei de mobilă, vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

Suntem bucuroși că astăzi 31 octombrie am deschis pentru publicul vizitator cea de-a cincea ediție a manifestării expoziționale cu vânzare, Expo Mobila. Și de data aceasta sunt prezente 32 de firme din întreaga Românie, companii în marea lor majoritate producătoare de mobilier pentru piața internă și piața externă. Cei care ne vor trece pragul vor găsi tot ce au nevoie pentru a-și amenaja casa. Avem bucătării, livinguri, dormitoare, saltele, paturi, canapele, colțare, vitralii, aranjamente și decorațiuni. Sunt prezente câteva sute de produse, piese de mobilier ce se pot achiziționa și separat. Firmele prezente s-au pregătit cu piese unice de mobilier, putem spune că este o expoziție plină de culoare, de bun gust, de rafinament și pentru toate buzunarele. Avem și firme noi medaliate internațional care au venit cu mai multe surprize în premieră pentru publicul timișorean”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției.

Sunt mai multe motivele care să trezească interesul publicului pentru acest eveniment, şi anume: Mobila românească este apreciată şi dincolo de graniţele ţării, iar la Expomobila, vizitatorii vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător; Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design, pentru toate gusturile; Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și, totodată, îndrăznețe modele din producţia proprie; Gamă variată de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă la curte: dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucatării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune, mobilier de grădină; Mobilier pentru toate bugetele: Expomobila a fost gândită ca un eveniment exclusiv pentru publicul larg, unde oricine poate găsi piese de mobilier și accesorii pentru casă, oricare ar fi bugetul alocat; Consiliere gratuită în materie de design de interior: în cadrul Expomobila vizitatorii vor avea parte nu numai de produsul final, dar și de consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier; Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale: la Expomobila, vizitatorii vor putea achiziționa pe loc produsele, iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la prețuri speciale.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00. Intrarea este liberă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *