S-a dat startul programărilor pentru maratonul de vaccinări din acest weekend, la Timișoara

S-a dat startul programărilor pentru maratonul de vaccinări din acest weekend, la Timișoara

Au început pregătirile pentru “Maratonul Vaccinării”, cel mai mare eveniment al campaniei naționale de vaccinare împotriva noului coronavirus din România, care va fi organizat la Timișoara.

Ciprian Trocan, șeful Serviciului Public Asistență Medicală Școlară din cadrul Primăriei Timișoara, a anunțat, pe Facebook, că astăzi s-a dat startul programărilor pentru evenimentul care se va desfășura în perioada 23 – 26 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

Alături de prof. Săndesc Dorel, suntem la Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIAT, unde pregătim cel mai mare eveniment al campaniei naționale de vaccinare, “Maratonul Vaccinării”. Peste 500 de medici și asistenți medicali voluntari din Timișoara vor administra, în acest weekend, timp de 3 zile non-stop, peste 10.000 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech. De astăzi s-a dat drumul la programări pe platforma RoVaccinare, unde există locuri disponibile pentru fiecare dintre noi. De asemenea, programările se pot face și telefonic la call center-ul național (021/414.44.25) sau la call center-ul D.A.S Timișoara (0356/406.517)“, a precizat Ciprian Trocan.

Maratonul de vaccinare se va desfășura sub sloganul “Pune umărul pentru Timișoara. Vaccinează-te!”, fiind implicați sute de voluntari medici și asistenți de la toate spitalele timișorene și studenți mediciniști.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *