Rusine RETIM! Primarul Nicolae Robu extrem de nemultumit de gunoierii Timisoarei

Rusine RETIM! Primarul Nicolae Robu extrem de nemultumit de gunoierii Timisoarei

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu se declară nemulțumit de activitatea societății de salubrizare a orașului – Retim. Printre numulțumirile primarului legate de Retim se numără modul în care se spală străzile și campaniile de curățenie, unde gunoaiele se adună la colțul străzii. Robu a cerut ca Retim să-și schimbe conduita.

Robu a anuțat marți, 24 aprilie, că a decis să fie mai dur în relația colaboratorii, angajații primăriei și societățiile primăriei. “Sunt extrem de nemulțumit de modul în care se comportă societatea Retim. Extrem de nemulțumit și ieri am cerut ferm să se schimbe conduita pe care această societate o are de vreun an încoace. Nu sunt mulțumit de modul cum se spală străzile, nu sunt mulțumit de faptul că văd grămezi de gunoi, nu sunt mulțumit și o spun an de an de acest concept idiot de curățenie de primăvară și toamnă în care anunți oamenii să-și scoată lucrurile în stradă  și tu vi după două, trei săptămâni să le ridici. (…). E normal să vedem mormanele de gunoi în stradă timp de două săptămâni? Retim ar trebui să lucreze cu containere în aceste campanii și nu cu strâns gunoiul la colț de stradă. Eu le cer cetățenilor să respecte planificarea. Dar atunci când vezi că unii nu respectă ce-i de făcut, trebuie să lași gunoiul acolo? Nu, trebuie Poliția să-i amendeze pe cei ce nu respectă și Retim să ridice gunoaiele, nu să le lase acolo”, a spus marți, 24 aprilie, primarul Nicolae Robu.

Aceste declarații sunt făcute de primarul Timișoarei, deși Nicolae Robu circulă zi de zi cu Mercedesul ultimul tip făcut cadou de Retim.