Rugbiștii încheie a doua săptămână de pregătiri. Un jucător aflat în probe a semnat

Rugbiștii încheie a doua săptămână de pregătiri. Un jucător aflat în probe a semnat

- in Locale, Sport, Stiri
0

SCM USV Timișoara a pus accentul pe pregătirea fizică și în cea de-a doua săptămână de după intersezon. Unul dintre cei doi jucători aflați în probe a fost reținut în lot și a semnat un contract valabil până la 31 decembrie 2024.

Este vorba despre un rugbist din naționala Kenyei, Mumbi Melvin Thairu. Născut la 17 martie 1997 (26 de ani), Melvin a debutat pentru Kenya în 2019. Jucătorul de 120 kg și 184 cm evoluează pe postul de pilier, dar poate juca și în linia a doua. El vine de la RC Gura Humorului pentru care a fost integralist în patru partide și a înscris un eseu, în 2023.

În schimb, talonerul Rohan Schwartz (Africa de Sud), tot de la RC Gura Humorului, nu a fost păstrat.

Grupul leilor îi are alături, de acum, pe pilierul Alexandru Țăruș și pe jucătorul georgian de linie a III-a Aleksandre Kalmakhelidze. 

„Mă bucur că am reușit să revin acasă, căci Timișoara este acasă pentru mine. Chiar dacă lotul s-a schimbat față de acum șapte-opt ani când am plecat, băieții sunt la fel, sunt uniți și m-au primit cu brațele deschise. Căldura nu ne ajută în acest moment al pregătirilor, dar tragem de noi. Avem nevoie de câteva săptămâni bune de pregătire fizică, sunt importante”, spune Alexandru Țăruș.

Partea secundă a campionatului începe la 12 august, dar programul său nu a fost publicat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *