Ruben Latcau mesaj pentru Fritz în… birocrateza: “Rog insanatosire grabnica!”

Ruben Latcau mesaj pentru Fritz în… birocrateza: “Rog insanatosire grabnica!”

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0

Faculate terminată în șase ani, dosar penal pentru conducere fără carnet, acum atribuții de primar al Timișoarei… Arogantul, Ruben Lațcău face din nou pe interesantul într-un mesaj pe Facebook la puțin timp după ce primarul Dominic Fritz a anunțat că are coronavirus. Și face urări în birocrateză.

Viceprimarul Ruben Lațcău va prelua pentru două săptămâni atribuțiile lui Dominic Fritz, atât cât primarul va fi în carantină. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Lațcău spune că nu își dorea să ia decizii pentru oraș. Deciziile pentru oraș le ia inclusiv viceprimarul.

“Tocmai am aflat cu toții că primarul nostru, Dominic Fritz, e pozitiv COVID-19 și că va rămâne următoarele 14 zile în izolare acasă. Asta înseamnă, de asemenea, că atribuțiile sale îmi vor reveni mie în această perioadă, dar Dominic și cu mine ne vom consulta în permanență pe perioada carantinei sale. Să iau decizii pentru un oraș ca Timișoara, cu toate ale sale, preț de 2 săptămâni, nu e ceva ce mi-am dorit, dar nădăjduiesc că mă voi ridica la înălțimea celor care au zidit acest oraș.

Însănătoșire grabnică, Dominic! Sau, cum se spune în birocrateză, “Rog însănătoșire grabnică!””, scrie pe pagina sa de Facebook, Ruben Lațcău.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *